Global Invest Tillsyn

Vi söker erfarna finansiella rådgivare i Kalmar och Karlstad!

Har du förmågan att generera affärer och skapa långvariga goda relationer med kunder? Har du mångårig branscherfarenhet från finanssektorn, med goda resultat och känner att det nu är dags för nya utmaningar?
Då är kanske du den rådgivare vi söker.

Vem trivs här?

Du som har jobbat med placeringsrådgivning tidigare, har ett brett nätverk på orten samt en ekonomisk utbildning att luta dig mot kommer att känna igen dig i denna roll samtidigt som du utmanas och tar nya kliv.

Som rådgivare på Global Invest kommer du att arbeta med bred rådgivning och med placeringar av hög kvalitet. Ditt ansvar blir att bearbeta ditt eget kontaktnät, samt att identifiera och rekrytera nya kunder. Tjänsten ställer höga krav på att du arbetar strukturerat och har förmågan att arbeta i team. Du är resultatinriktad och har en stark drivkraft att nå såväl dina egna som företagets uppsatta mål. Du är diplomerad/certifierad placeringsrådgivare och får gärna även vara innehavare av IFU-diplom eller motsvarande. Känner du igen dig i denna beskrivning samt är utåtriktad och omtänksam mot dina kollegor kommer du att trivas i vårt team.

Vad erbjuder vi?

Miljön på Global Invest är rätt för dig som vill utvecklas som finansiell rådgivare. De ekonomiska villkoren är mycket intressanta för rätt sökande. Eventuellt kan arbete som kontorschef vara aktuellt.

Låter det intressant?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse och därför sker rekryteringsarbetet löpande. I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Per Sävje, telefon: + 46 73 684 72 32. 

Välkommen med din ansökan!

 

Finansiell rådgivare - Växjö

Har du förmågan att generera nya affärer och skapa långvariga goda relationer med kunder? Har du branscherfarenhet från finanssektorn, med goda resultat och känner att det nu är dags för nya utmaningar? Då ska du absolut söka denna tjänst!

Ditt ansvar blir att bearbeta ditt eget nätverk, samt att identifiera och rekrytera nya kunder. Tjänsten ställer höga krav på att du arbetar strukturerat och har förmågan att arbeta i team, samt att du har mycket hög kompetens- och servicenivå. Du är resultatinriktad och har en stark drivkraft att nå såväl dina egna som företagets uppsatta mål. Du har ekonomisk utbildning, är diplomerad/certifierad placeringsrådgivare och får gärna även vara innehavare av IFU-diplom eller motsvarande. De ekonomiska villkoren är mycket intressanta för rätt sökande.

Ansökan skickas per e-post till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via brev till följande adress: Global Invest, att: Liselotte Johansson, Stora Torget 3, 582 19 Linköping

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och återkoppling sker skriftligt. Eventuella frågor besvaras av Andres Pizzeghello (Kontorschef i Växjö) på telefon 0470-255 82 alternativt mobiltelefon 0760-09 15 42.

Vi ser fram emot din ansökan!

"Global Invests huvudkontor ligger i Linköping samt våra rådgivningskontor i Malmö, Norrköping, Stockholm, Västerås, Örebro, Växjö, Jönköping, Karlstad och Kalmar. Vi är idag ett 50-tal medarbetare."

Lediga tjänster- vill du bli en av oss?

Vi på Global Invest expanderar och har behov av fler finansiella rådgivare till alla våra kontor.
Är du en person med finansiell bakgrund och med stort eget driv, då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig. Hos oss finns möjligheten till en spännande, flexibel och utvecklande karriär!

Mejla oss ditt CV och kontaktuppgifter på epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Global Img1602
Global Img1603
Global Img1604
winter