Skip to main content

Engagemang

På Garantum Wealth Management har vi ett stort engagemang i föreningsliv på orter där vi har vår verksamhet. Vi arbetar bland annat med sponsring. Detta är ett sätt för oss att stärka samarbeten och ge positiva associationer med Garantum Wealth Management. En stor del av vårt sponsringssamarbete går ut på att stödja och öka möjligheten till fritidsaktiviteter inom kultur och idrott för barn och ungdomar. Med vår sponsring vill vi, förutom att bidra med visst ekonomiskt stöd, även vara personligt engagerade och delta för att genomföra aktiviteter tillsammans med de föreningar som vi sponsrar.

Vilka vi sponsrar
Vi sponsrar föreningar som är placerade på de orter, med omkrets, där vi har etablerat kontor och som bedriver en lokalt förankrad verksamhet samt har en aktiv barn- och ungdomsverksamhet. Vi sponsrar även elitidrott i viss omfattning. Sponsring bygger på ett nära samarbete och vi värdesätter att föreningen aktivt arbetar för att skapa en positiv framtoning.

Vi har även engagemang utanför idrotten och har samarbete med organisationer som stödjer utsatta människor i samhället genom att till exempel vara vänföretag med Tappra Barn, Bloom, Giving People, Kalmar Stadsmission, Lekterapin på Växjö lasarett och liknande organisationer.

 

totte11frilagd11ss

Ett urval av våra sponsorsamarbeten                                                

 

LHC Ungdom

Barn- och ungdomssatsning på ishockey i Linköping, där vi är huvudpartner sedan många år tillbaka. 

Landeryds GK

Golfklubb i Linköping med satsning på juniorer.

Kalmar GK

Golfbana i Kalmar med satsning på juniorer.

Kalmar Stadsmission

Global Invest Kalmar har ett nära samarbete med Kalmar Stadsmission

SportCenter Syd

 

                        

 

                                    

 

"Hos oss får du alltid en personlig rådgivare med assistent som värnar om dina intressen och som löpande följer upp dina placeringar, försäkringar och ditt sparande."