Global Invest Tillsyn

Media

All användning av material som är publicerat på vår hemsida skall godkännas före användning av upphovsrättsägarna nedan.

Text
Alla texter på webbplatsen ägs av Global Invest och innan eventuellt textmaterial ska användas av utomstående part vill vi att du kontaktar vår Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.för ett godkännande.

Bild
Alla bilder är skyddade av upphovsrättslagen och ägs av Jessica Thyrén ©. Det innebär bland annat att en bild ej får användas eller ändras utan fotografens tillstånd.
Fotograf och bildansvarig: Jessica Thyrén, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Logotyp
Om du vill använda vår logotyp, kontakta vår Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.för att få logotypen i det format som du behöver.

Pdf-filer
Det är tillåtet att ladda ner pdf-filer från Global Invests webbplats, men godkännande behövs för att lägga ut dem på sin egen webbplats. Tänk på att innehållet i filerna kan vara inaktuellt efter en tid, om du känner dig osäker på om informationen är aktuell, kontakta oss på tel: 013-14 54 50 eller via e-post till vår Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Global Img1602
Global Img1603
Global Img1604
Försommar