Skip to main content

Vill du bli en av oss? En del av något större.

office business meeting 5472251 192011s

Just nu växer vi stadigt, vilket är väldigt roligt. Är du intresserad av vår verksamhet? Hör av dig angående karriärmöjligheter!

Vi har ett starkt varumärke och behöver bli fler! Är du den vi söker?

Vi på Garantum Wealth Management är i behov av fler finansiella rådgivare till våra kontor runt om i landet. Har du finansiell bakgrund, är driven och målmedveten med erfarenhet och utbildning inom den finansiella marknaden, då vill vi gärna träffa dig.

Eller är du kanske en affärsdriven säljare med ekonomisk utbildning som letar efter nya utmaningar, brinner för kundservice, gillar att bygga långsiktiga relationer, är tävlingsinriktad, gillar att träffa potentiella kunder och genomföra kundmöten? Kul! Vi träffar dig gärna och berättar mer om oss.

Vi är Garantum Wealth Management och tack vare ett unikt investeringsutbud och en exklusiv affärsmodell kan vi erbjuda våra kunder individanpassad rådgivning. På riktigt. Läs mer om våra produkter och tjänster här.

Hos oss finns möjlighet till en spännande, flexibel, dynamisk och utvecklande karriär! Här får du arbeta med en bred individuell finansiell rådgivning samt ta del av spetskompetens och en stor verktygslåda inom finansiella placeringar och investeringar. 

Vi har en stadig företagskultur där höga ambitioner och stort engagemang är en ledstjärna för oss alla. I en inspirerande företagsmiljö utvecklas vi snabbt och tar tillvara allas kompetens. Vi är ett härligt gäng som värnar om vår företagskultur, vi uppmuntrar varandra, är engagerade och har väldigt roligt på jobbet. Är du nyfiken? Hör av dig till oss idag! 

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Mejla oss ditt CV och ett personligt brev till vår Finans- och personalchef Liselotte Johansson

"Hos oss får du alltid en personlig rådgivare med assistent som värnar om dina intressen och som löpande följer upp dina placeringar, försäkringar och ditt sparande."