• Globalinvest2

    Rådgivning i alla marknadslägen

Karriär

Vill du bli en av oss? En del av något större.

office business meeting 5472251 192011s

 

Vi på Global Invest är i behov av fler finansiella rådgivare till våra kontor. Har du finansiell bakgrund, är driven och målmedveten med erfarenhet och utbildning inom den finansiella marknaden, då vill vi gärna träffa dig. Vi är en del av sparkoncernen Garantum och tack vare ett unikt investeringsutbud och en exklusiv affärsmodell kan vi erbjuda våra kunder individanpassad rådgivning. På riktigt. Läs mer om våra produkter och tjänster här.

Hos oss finns möjlighet till en spännande, flexibel, dynamisk och utvecklande karriär! Här får du arbeta med en bred individuell finansiell rådgivning samt ta del av spetskompetens och en stor verktygslåda inom finansiella placeringar. 

Vi har en stadig företagskultur där höga ambitioner och stort engagemang är en ledstjärna för oss alla. I en inspirerande företagsmiljö utvecklas vi snabbt och tar tillvara allas kompetens. Vi är ett härligt gäng som värnar om vår företagskultur, vår "Global-anda", vi uppmuntrar varandra, är engagerade och har väldigt roligt på jobbet. Är du nyfiken? Hör av dig till oss idag! 

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Mejla oss ditt CV och ett personligt brev till vår Finans- och personalchef Liselotte Johansson

JUST NU SÖKER VI LITE EXTRA EFTER FINANSIELLA RÅDGIVARE I ÖREBROMALMÖ, VÄSTERÅS OCH LINKÖPING

Välkommen att kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för specifika frågor.